Pasta de avocado (2)

de Panacris in Sosuri, 16 Mar 2014 | 5910 vizualizari

 

O nouă variantă de pastă de avocado ;) Lubita, mulțumesc ptr idee! >:D

 

INGREDIENTE

  • avocado 1 bucată,
  • leurdă 1 legătură,
  • ulei de măsline,
  • zeamă de la 1/2 de lămâie,
  • sos teryaki,
  • frunze de pătrunjel,
  • sare iodată.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de avocado (2):

Avocado se taie transversal, se răsucește și se despart cele două jumătăți ( vezi procedeul aici: http://www.bucataras.ro/articole/cum-se-curata-un-avocado-28456.html). Apoi se toacă mărunt și se pun în blender. Se adaugă 2 linguri de ulei de măsline, leurda tocată mărunt, zeama de lămâie, 1 lingură de sos teryaki și se asezonează de sare. Se blend-uiște totul, până ce se obține o pastă omogenă. Apoi se transferă pasta obținută, într-un bol, se ornează cu frunze de pătrunjel și sos teryaki ;)

Se servește alături de preparate principale, în cazul meu ciuperci pleutorus prăjite și piure de cartofi ;)

Spor și poftă bună!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de avocado (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

anca_rm 1

17.03.2014, 10:35

bun si sanatos

Panacris 1

18.03.2014, 10:34

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași!

laura_n 1

21.03.2014, 16:35

beastiala! biig like!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de avocado